The Manchurian Candidate (2004)- Candidatul altora online subtitrat

CD 1

CD 2

Castigatorii premiilor Oscar Denzel Washington si Meryl Streep, alaturi de castigatorul premiului Globul de Aur Liev Shreiber se reunesc sub bagheta regizorului Jonathan Demme pentru a realiza Candidatul altora – The Manchurian Candidate.  
Filmul apare in plina campanie electorala atat in SUA cat si la noi si vorbeste despre o campanie alterata de o conspiratie care ameninta insasi existenta democratiei.  
Maiorul Bennett Marco – Washington nu poate dormi noaptea si de fapt nici nu ar vrea sa doarma deoarece somnul vine intotdeauna cu cosmaruri groaznice.  
Marco isi petrece zilele compunand discursuri foarte inspirate despre operatiunile plutonului sau in Kuweit si despre eroica misiune a sergentului Raymond Shaw – Shreiber care a salvat echipa lui Marco si a fost decorat cu Medalia de Onoare.  
Dar noaptea visele lui Marco despre operatiunile din Desert devin cosmaruri sinistre si ceea ce este mai ciudat este faptul ca nu seamana de loc cu amintirile sale din timpul zilei. Si Marco se intreaba daca cei doi soldati care au murit in schimbul de focuri au avut o soarta nedreapta si daca Shaw este chiar un erou adevarat sau fabricat.  
Atunci cand Shaw ajunge sa fie nominalizat candidat la vice presedintie datorita in mare masura ambitiei mamei sale senatoarea Eleanor Prentiss Shaw – Meryl Streep, Marco in care suspiciunile legate de Desert si de legatura acelui episod cu prezentul cresc, trece la actiune.

Trailer Die Another Day (2002)- Sa nu mori azi online subtitrat


Die Another Dayeste povestea unui James Bond care a fost prins in spatele liniilor inamice. “Legea universala” pentru toti agentii secreti capturati este ca acestia nu sunt recunoscuti oficial de catre guvernele lor. La fel se intampla si cu James Bond, agentul 007, care este abandonat de guvernul britanic, si lasat pe mana Koreenilor, care il tortureaza zi si noapte. Dar Bond nu este gata sa cedeze, nici macar cand este lasat sa fie intepat de scorpioni veninosi, si apoi fiindu-i administrat antidotul. In cele din urma, ambele guverne au ceva ce ambele au nevoie.
Server 2

Hostage (2005)- Ostaticul online subtitrat

CD 1

CD 2

Intr-un oras mic din California, seful politiei Jeff Talley are probleme mari cu fiica lui. Un an mai tarziu, filmul ni-l prezinta pe Jeff ca fiind un negociator de succes in Los Angeles, dar dupa o negociere ratata, acesta se hotaraste sa paraseasca orasul si sa se mute cu familia lui intr-un orasel linistit. Insa dupa ce familia lui Walter Smith, un contabil instarit, este luata ostatica, fostul negociator este nevoit sa-si reia meseria, nu numai pentru a salva familia lui Walter, dar si pentru a-si salva propria familie care este si ea luata ostatica de catre criminali.

Distributie:
Bruce Willis Jeff Talley

The Goodbye Girl (1977)- Adio, dar rămân cu tine! online subtitrat


"Cea mai calda comedie a lui Neil Simon de pana acum pune in contact un actor interpretat de Dreyfus cu o femeie recent parasita - Marsha Mason - in acelasi apartament fara voia lor. Un scenariu de mare calibru si interpretari pe masura." - Leonard Maltin's Movies & Videoguide, 1988
Realizat de regizorul Herbert Ross in 1977, dupa celebra povestire a lui Neil Simon, filmul descrie povestea  unei tinere femei divortate - Paula McFadden (Marsha Mason ) - si a fiicei sale, Lucy (Quinn Cummings).
Dupa plecarea iubitului femeii, raman singure in casa dar... pentru putin timp. Aiuritul ei iubit subinchiriase casa unui muzician, Elliot Garfield (Richard Dreyfuss ), care vine sa-si ia in primire partea lui de apartament, incarcat de bagaje. Bineinteles ca Paula nu vrea sa accepte in acelasi apartament, cu dependinte comune, un barbat strain - si de aici incep neintelegerile, discutiile si certurile... dar dupa multe negocieri, fiecare sustinandu-si punctul de vedere, raman impreuna si se ajuta reciproc. Intre cei trei se leaga o stransa prietenie; in timp Paula si Elliot se indragostesc, insa Elliot trebuie intr-o zi sa plece....

Universal Soldier: Regeneration (2009)- Soldatul universal: un nou început online subtitrat


  Prin intermediul unei tehnologii strict secrete pe care au furat-o, radicalii teroristi din fosta Uniune Sovietica au reusit sa creeze doi soldati universali de ultima generatie programati sa ucida. Dupa ce i-a rapit pe copiii presedintelui si a preluat controlul asupra reactorului distrus de la Cernobil, teroristul Chechen Basayev ameninta ca va produce un nor radioactiv mortal daca nu ii sunt satisfacute pretentiile. Singurul care ar putea zadarnici aceste planuri distructive este Luc Deveraux, un soldat universal care a fost trecut pe linia moarta timp de cativa ani, dar care a fost reactivat pentru a-i invinge pe luptatorii de elita aparent indestructibili NGU si Andrew Scott.   Primind misiunea de a recastiga Cernobilul si a dezamorsa explozibilul ce ar putea genera norul radioactiv, Luc Deveraux trebuie sa se confrunte cu NGU, generatia viitoare a biotehnologiei UniSol si cu vechiul lui inamic Andrew Scott, care a fost reanimat, upgradat si transformat intr-o masina ucigasa.

The Decoy Bride (2011) online subtitrat


Hotărâţi să-şi unească destinele departe de ochii presei, cuplul format din actriţa de succes Lara Tyler şi scriitorul James Arber, aleg, pentru celebrarea evenimentului, o insulă izolată din Scoția. Insula Hegg pare locaţia perfectă pentru acest lucru fiind o insulă mică (75 de locuitori) şi având chiar şi un castel medieval. Echipa care se ocupă ce organizarea evenimentului transformă locul, renovând castelul şi dotând spaţiile cu cele necesare pentru tot confortul viitorilor miri. Perseverentul paparazzo Marco Ballani descoperă locația şi, deghizat în călugăr, își face apariţia aici pentru a fotografia în exclusivitate nunta celor doi. Cu o zi înainte de ceremonie mireasa dispare. Proapăt întoarsă pe insulă, Katie NicAoidh, trecută prin eşecul încheierii unei căsnicii, este solicitatată de echipa de ceremonii pentru a ţine locul miresei dispărute la ceremonia de căsătorie. Acest lucru este determinat de apariţia surprinzătoare pe insulă a unui număr mare de ziarişti. Pentru a-i induce în eroare pe paparazzi şi contra unei sume de bani, Katie acceptă acest lucru. Ceremonia se consumă cu falsa mireasă, iar mirele realizează acest lucru în momentul pronuţării juramintelor, nevăzându-i faţa de voal. Proaspeţii căsătoriţi se izolează în turnul castelului până când se va da de urma Larei. În acest timp, între cei doi se înfiripă o idilă. Când Lara îşi face apariția, James vrea să anuleze mariajul cu Katie pentru a putea fi împreună cu aceasta. Lara şi James pleacă de pe insulă, iar Katie, se pare că, din nou, va rămâne singură şi cu inima frântă

Final Destination 1 (2000)- Destinatie finala 1 online subtitrat


Alex Browning este un student cu inzestrari paranormale care are o premonitie sumbra in legatura cu propriul sau destin si al prietenilor sai. La imbarcarea in avionul cu destinatia Franta, el are o premonitie in legatura cu un accident de avion. Dupa ce isi convinge colegii ca aparatul va exploda in zbor, are loc un conflict intre el si un coleg de clasa, in urma caruia pilotul refuza sa ii mai duca in Franta. Avionul decoleaza fara Alex si prietenii acestuia si va sari in aer chiar la desprinderea de pe pista, fara ca vreun pasager sa supravietuiasca.  Ca o ironie a sortii, la cateva zile dupa aceasta tragedie, toti cei care i-au dat crezare lui Alex si au coborat din avion, vor pieri, unul dupa altul,  in tot felul de accidente bizare si violente in aceeasi ordine in care ar fi trebuit sa moara in avion. FBI-ul declanseaza o ancheta pentru a lamuri cauzele accidentului aviatic, iar pe lista lor de suspecti Alex ocupa prima pozitie. Desi nu pot dovedi implicarea sa in producerea catastrofei, agentii sunt convinsi ca Alex nu este strain de tot ce s-a intamplat. Neobisnuitele morti succesive ale prietenilor sai nu fac decat sa intareasca suspiciunile FBI, pentru ca dandusi seama cine urmeaza sa moara (dupa locurile pe care le ocupau in avion), Alex, ajunge cu cateva secunde inainte ca fiecare prieten al lui sa moara, el fiind gasit de fiecare data la locul accidentului. Va reusi el sa isi demonstreze nevinovatia si sa scape cu viata din acest lant macabru, sau  isi va gasi destinatia finala la fel ca prietenii sai?

Final Destination 2 (2003)- Destinatie Finala 2 online subtitrat


“Destinatie Finalã 2”, continuarea thrillerului supranatural din 2000, îl gãseste pe Clean Rivers (ALI LARTER) ca singurul supravietuitor al catastrofei aeriene a zborului 180. Închisã într-un spital de psihiatrie din proprie initiativã, Clear trãieste continuu teroarea cã Moartea va veni sã o ia, asa cum i-a luat si pe prietenii ei. Clear poate fi consideratã nebunã, dar ea nu se însealã. Moartea se îndreaptã cãtre periferia orasului, pe autostrada 23, ce merge spre sud.   Plecatã sã se distreze cu prietenii, Kimberly Corman (A.J. COOK) priveste neputincioasã cum bustenii dintr-un autocamion se desprind si cad pe autostradã, provocând o catastrofã în lant, ce are ca urmãri zeci de morti rãniti si masini distruse.  Un moment mai târziu, Kimberly îsi dã seama cã se aflã încã în masinã, la intrarea pe autostradã, alãturi de cei pe care I-a vãzut implicati în groaznicul accident. A fost numai o viziune. Dar o fost deasemenea si un avertisment?  Kimberly, întoarce masina si blocheazã accesul pe autostrada 23, timp în care la fata locului ajunge un tânãr ofiter de politie (MICHAEL LANDES).   Cei blocati la intrarea pe autostradã încep sã clacsoneze si sã se agite, pânã când premonitia lui Kimberly devine realitate în fata ochilor lor.  Moartea secerã toatã autostrada într-un groaznic accident, putini participanti la trafic scãpând cu viatã. Dar Kimberly stie cã nu s-a terminat încã. Moartea nu poate fi înselatã asa usor.  Acum acest grup de oameni, pe care ea i-a vãzut murind în premonitia sa, va trebui sã i se alãture în aceastã cursã contra timpului, sã-si potoleascã spaima si sã facã ceea ce a reusit singurul supravietuitor al zborului 180, sã rãmânã în viatã.  
New Line Cinema prezintã “Destinatie Finalã 2” produs de aceeasi echipã de productie, a lui Warren Zide si Craig Perry (realizatorii filmelor “American Pie I-III”, “Cats and Dogs”), ce a realizat si primul film, avându-l co-producãtor pe Justins Greene (“Mission to Mars”, “I’ll Be Home for Christmas”)  Regizorul David R. Ellis a folosit un scenariu scris de J. Mackye Gruber & Eric Bress, dupã o povestire a lui J. Mackye Gruber & Eric Bress si Jeffrey Reddick.  Din cei care au jucat si în primul film au mai rãmas Ali Larter în rolul lui Clear Rivers si Tony Todd în rolul groparului, dl. Bludworth.  În film mai apar; A.J. Cook, Michael Landers, T.C. Carson, Jonathan Cherry, Keegan Connor Tracy.  “Destinatie Finalã 2” este distribuit international de Warner Bros. Pictures, o companie AOL Time Warner.

Final Destination 3 (2006)- Destinaţie finală 3 online subtitrat


Eleva de liceu Wendy Christenson (Mary Elizabeth Winstead) are o premoniţie despre un accident de montaigne-russe dezastruos în care este implicată alături de mai mulţi prieteni şi colegi. Wendy îi avertizează pe toţi şi reuşeşte să scape împreună cu mai mulţi prieteni pe care îi convinge să nu se urce în roller-coaster înainte de cursa fatală, iar trenuleţul porneşte şi se prăbuşeşte exact ca în premoniţia fetei. Wendy trebuie apoi să facă echipă cu amicul Kevin Fischer (Ryan Merriman) şi alţii, printre care Erin (Alexz Johnson) şi Ian (Kris Lemche), într-o cursă pentru a păcăli moartea.  Vor reuşi să scape, sau vor învăţa lecţia care spune că nu poţi înşela moartea?

Final Destination 4 - Destinaţie finală 4 online subtitrat


Actiunea filmului incepe la curse, intr-o zi care se anunta a fi foarte distractiva. Totul se schimba cand Nick O’Bannon are o premonitie infioratoare despre o serie de intamplari bizare ce vor cauza mai multe accidente printre masinile de curse. Acestea vor avea consecinte oribile, iar toti prietenii lui vor muri in moduri brutale, totul incheindu-se cu standul de deasupra prabusindu-se asupra lui Nick. Dupa ce isi revine din acest cosmar, el se panicheaza si ii convinge pe iubita lui Lori si pe prietenii lor Janet si Hunt sa plece de acolo, reusind sa scape cu cateva secunde inainte ca infricosatoarea viziune a lui Nick sa devina realitate. Initial, ei cred ca li s-a oferit o noua sansa de a trai, dar dupa ce alte premonitii se adeveresc si ceilalti supravietuitori ai teribilului accident incep sa moara pe rand si in moduri din ce in ce mai brutale, Nick trebuie sa gaseasca un mod de a pacali moartea pentru ultima oara, inainte ca si el sa isi gaseasca “destinatia finala”.

Final Destination 5 (2011)- Destinaţie finală 5 online subtitrat


În Final Destination 5, Moartea este dezlănţuită de premoniţia unui om care îşi salvează colegii de la pieire când un pod suspendat se prăbuşeşte. Însă aceşti nefericiţi nu ar fi trebuit să scape cu viaţă ş intră într-o cursă cumplită împotriva timpului, încercând cu disperare să găsească o cale de a sfida planurile morţii. Şi încă o dată se dovedeşte că indiferent unde încearcă să fugă, indiferent unde s-ar ascunde... Moartea nu poate fi păcălită.

Server 2

Server 3

Ace Ventura: When Nature Calls (1995)- Ace Ventura: Un nebun în Africa film online subtitrat


Ace Ventura alias Jim Carrey, detectivul animalelor din toate timpurile, posesorul unei tunsori care sfidează legile gravitaţiei şi al unei atitudini care sfidează normalul se reîntoarce pe micul ecran într-o mult aşteptată şi anticipată producţie cinematografică Ace Ventura: Un nebun în Africa. Jim Carrey, cel a cărui carieră a început în mod spectaculos o dată cu ultima comedie americană care a spart box-office-ul, producând senzatie în toată lumea, Ace Ventura: Detectivu’ lu’ Peşte, revine cu acelaşi fizic extrem de mobil, cu talentele lui comice unice, dar în alt cadru: în exoticele tărâmuri ale Africii şi ale munţilor Hymalaya. Retras într-un trib local într-o perioadă autoimpusă de penitenţă şi meditaţie ca pedeapsă pentru faptul că nu a putut salva viaţa unui raton, Ace este convocat la ceea ce va fi cazul vieţii lui.La cererea lui Vincent Cadby (Simon Callow), consulul englez al provinciei Bonai, Ace porneste într-o expediţie periculoasă prin junglă însoţit de maimuţa Spike şi trimisul consulului, Fulton Greenwall (Ian Mcneice). Misiunea lui Ace este, de această dată, să-l găsească pe Shikaka, animalul sacru al ospitalierului şi prietenosului trib Wachati şi asta înainte de măritişul fiicei şefului tribului. În caz contrar, singura soluţie este războiul. Ace porneşte într-o cursă contratimp a cărei miză este soarta tribului.

Server 3

Spartacus (2004) film online subtitrat

Prima parte

Partea a-II-a

În anul 72, î.Hr., când forta brutalã a Imperiului Roman cuprindea toatã lumea, fiecare tarã cuceritã trimitea noi sclavi pentru a le face pe plac stãpânilor romani. Vândut ca sclav de mic, dupã ce a asistat la uciderea tatãlui sãu, Spartacus va deveni liderul unei revolte împotriva puternicilor generali şi politicieni ai Romei. După o serie de victorii asupra unor comandanţi romani, Senatul este constrâns să îi acorde lui Marcus Crassus, cel mai bogat om din Roma şi avid după glorie militară, dreptul de a constitui o armată privată cu care să suprime revolta gladiatorilor. Spartacus reuşeşte în mai multe rânduri să-l păcălească pe Crassus, însă odată cu neînţelegerile din tabăra gladiatorilor care au determinat separarea lor şi cu chemarea lui Pompei cel Mare de către Senat, revolta este înăbuşită.  Ascultând de chemarea conştiinţei lui profunde, Spartacus a ales să moară pentru un ideal măreţ decât să trăiască în sclavie, intrând astfel în legendă. A devenit un erou al umanităţii, unul dintre cei care s-a sacrificat pentru nemuritorul vis de libertate al omenirii.

The Spy Next Door (2010)- Spionul din vecini film online subtitrat


Bob Ho ( Jackie Chan) este un super agent CIA sub acoperire, care de-a lungul timpului a reuşit să doboare numeroşi dictatori, terorişti şi chiar imperii malefice, asta până când s-a lovit de cea mai complicată misiune a carierei sale: să fie babysitter.  Înainte ca Gillian (Amber Valleta) să-i devină soţie devotată, Bob mai are de îndeplinit o singură misiune, respectiv să câştige prin orice mijloace încrederea celor trei copii ai iubitei sale.  Imediat ce Gillian află că trebuie să plece într-o deplasare, Bob profită de ocazie şi se oferă să ţină loc de babysitter micuţilor, pe care abia aşteaptă să-i impresioneze. Atunci când unul dintre copii descarcă din greşeală de pe Internet un cod secret, Bob este nevoit să se confrunte cu cel mai mare duşman al său, un terorist rus care abia aşteaptă să pornească pe urmele lui. Acum Bob trebuie să jongleze cu măiestrie între rolul său de spion şi cel de viitor tată vitreg al copiilor, în cea mai solicitantă misiune a carierei sale!  Maestrul Jackie Chan loveşte din nou, de această dată nu doar prin arte marţiale, dar şi prin porţii sănătoase de râs, din 26 februarie, în SPIONUL DIN VECINI! E uşor să fii spion; problemele apar atunci când trebuie să fii babysitter...
Server 2


Regia  Brian Levant
Scenariul  Gregory Poirier Jonathan Bernstein James Greer
Distributia   Jackie Chan Bob Ho Billy Ray Cyrus Lucas Till Larry Amber Valletta Gillian Madeline Carroll Farren George Lopez Magnús Scheving Poldark Jeff Chase rus Alina Foley Nora David Mattey bodyguard rus Arron Shiver om de ştiinţă Jamie Haqqani CIA Agent Katherine Boecher Tatiana Creel Kevin Christopher Brown Russians' Scientist Frank Bond chelner Troy Brenna bodyguard rus Kayleigh Burgess Mark Kubr Margaret Murphy Esodie Geiger director Sequoyah Adams-Rice Neighbor Boy Scott Workman Steven Ray Byrd agent CIA Gregory Leiker Mall Walker Will Shadley Ian Tim Connolly Mia Stallard Arthur Wooldridge Maverick McWilliams Chad Quinn Mason Carl Stacey Johnson Stephen Eiland şofer de taxi Richard Christie judecător

Play the Game (2008)- Jocul iubirii film online subtitrat


Un tanar aratos care are succes cu femeile incearca sa il invete pe bunicul lui toate punctele cheie intr-o relatie cu o femeie. Cand vine vorba de bagat in seama cu femeile, David stie toate trucurile. Bunicul lui Joe traieste intr-o comunitate de pensionari, si chiar daca i-ar placea sa fie cu cineva, el a cam uitat care erau regulile. David observa singuratatea bunicului lui si incepe sa il invete arta impresionatului femeilor, si astfel, batranul Joe devine cel mai popular burlac din comunitatea de pensionari. Dar fata visurilor lui David il citeste pe acesta imediat si isi da seama de tehnicile lui, lasandu-l cu buza umflata pe acest tanar Don Juan. Nu trece mult timp pana cand bunicul Joe il invata pe David ca uneori cel mai scurt drum catre inima unei fete este sa incetezi sa te joci cu ea.

BRIDESMAIDS – DOMNISOARE DE ONOARE (2011)


Atunci cand cea mai buna prietena a ei pe nume Lillian o anunta ca s-a logodit si o roaga sa ii fie domnisoara de onoare la nunta, Annie accepta cu bucurie propunerea de a se implica in organizarea fericitului eveniment din viata viitoarei mirese, fara sa se gandeasca la multitudinea de ritualuri costisitoare pe care le presupune o astfel de indatorire. Nefericita in dragoste, falita si lipsita de pretentii, Annie isi da seama ca in acest moment existenta ei este haotica si departe de a fi perfecta, motiv pentru care intrevede in organizarea nuntii lui Lillian o oportunitate de a-si pune ordine in ganduri, dar lista interminabila de evenimente pe care trebuie sa le planifice in calitate de domnisoara de onoare o descurajeaza, cu atat mai mult cu cat bogata, snoaba si extravaganta Helen concureaza cu ea pentru a intra in gratiile miresei si pentru a deveni ea cea care se ocupa de perfectarea nuntii. Exasperata de o armata de alte domnisoare de onoare pe nume Megan, Rita si Becca, care se comporta din ce in ce mai bizar, Annie decide sa le demonstreze tuturor cat de departe este dispusa sa mearga pentru a face pe placul unei persoane dragi.

Assassination Games (2011)- Jocul asasinilor online subtitrat cu Jean-Claude Van Damme


Brazil si Roland Flint sunt cei mai buni asasini din lume necunoscandu-se unul pe celalalt. In timp ce  Flint este un tragator de elita, Brazil este un expert in ale cutitului. Acesti doi rivali formeaza o alianta neobisnuita pentru a distruge liderul unei bande de droguri care este sustinuta de catre DEA.

The Rum Diary (2011)- Jurnalul unui iubitor de rom



La finele anilor '50, un scriitor aflat în declin ajunge să lucreze pentru un ziar de mâna a doua din Puerto Rico, unde cedează ispitei alcoolului, se încurcă cu o femeie frumoasă, dar logodită, şi intră în complicaţiile ţesute de un afacerist dubios. Este ecranizarea romanului lui Hunter S. Thompson, o poveste plină de exotism, umor, dialoguri inteligent, dansuri voodoo şi senzualitate pură.

Hot Shots ! (1993)- Formidabilul 2


Pentru ca iubita il paraseste, Topper Harley se retrage la o manastire. Linistea meditatiei ii este intrerupta de vizita unei femei, agent CIA, care ii solicita sprijinul in eliberarea prietenului si fostului sef, colonelul Denton Walters, luat prizonier. Topper intra din nou in actiune.
Server 2
CD 1

Regia  Jim Abrahams
Distributia  
Rowan Atkinson Dexter Hayman
Charlie Sheen Topper Harley
Martin Sheen Capt. Benjamin L. Willard
Valeria Golino Ramada Rodham Hayman
Richard Crenna Col. Denton Walters
Lloyd Bridges Presedintele Thomas Benson
Miguel Ferrer Commander Arvid Harbinger
Shaun Toub Sleeping Guard

Hot Shots! (1991)- Formidabilul film online subtitrat


Pilotul Tropper Harley (Charlie Sheen) provine dintr-o familie de indieni. El revine în sânul familiei sale, încercând astfel să se ţină departe de tumultul şi faptele de glorie ce i-au marcat viaţa de până atunci. Dar planurile sale nu corespund cu cele ale superiorilor săi... Este înrolat într-o trupă de elită, numită Nevăstuica Obosită, trupă trimisă într-o misiune specială împotriva lui Saddam Hussein. Scopul acestei acţiuni este distrugerea uzinelor nucleare ale dictatorului arab.  Opus multelor producţii cinematografice în care sunt proslăvite valorile americane, Formidabilul parodiază tot ce se poate parodia: celebrele filme de acţiune sau dragoste (Rambo, Terminator, Atracţie Fatală), clişeele cinematografice, clasa politică, lăudatele trupe de elită americane, aviaţia americană şi chiar pe Saddam Hussein...

Armageddon (1998) Armageddon - Sfârşitul lumii? online subtitrat

Anonymous 2011 - Anonim online subtitrat



Regizorul îşi asumă riscul de a susţine în Anonymous teoria spinoasă care a circulat în ultimii 100 de ani, după care piesele lui Shakespeare au fost – de fapt – scrise de Edward de Vere, al 17-lea Conte de Oxford. Filmul mai este şi este un thriller istoric despre problema succesiunii reginei Elisabeta I şi despre luptele pentru putere. Despre dinastia Tudorilor în conflict cu dinastia Cecil şi cum regina e prinsă la mijloc.

Anger Management (2003)- Al naibii tratament! online subtitrat



În comedia zgomotoasã a studiourilor Revolution, Al naibii tratament!, Adam Sandler si Jack Nicholson joacã rolurile unui pacient si, respectiv, ale unui terapeut, cu toate cã uneori este greu sã îi deosebesti.  Dupã o altercatie, la bordul unui avion, în care blandul si manieratul Dave Buznik (ADAM SANDLER) îsi iese din fire, acesta este condamnat de cãtre judecãtoarea Daniels (LYNNE THIGPEN) sã urmeze sedinte de tratament pentru stãpânirea nervilor, conduse de doctorul Buddy Rydell (JACK NICHOLSON), sedinte la care participã bãrbati si femei cu tulburãri de comportament.  Metodele terapeutice neortodoxe folosite de Buddy ,provocatoare si brutale, îl zãpãcesc complet pe Dave. Apoi, dupã o nouã boacãnã, judecãtoarea Daniels îi ordonã lui Dave sã ia in serios sedintele de terapie cãci altfel va ajunge la închisoare. Buddy se mutã cu Dave pentru a-l ajuta sã se lupte cu demonii din interiorul sãu. Pe Buddy nu-l chinuie demonii deloc si se dezlãntuie ori de cate ori are ocazia fãcand comentarii ireverentioase la adresa prietenei lui Dave, Linda (MARISA TOMEI), si împingandu-l pe Dave, putin cate putin, sã –si înfrunte frustrãrile trecute dar si pe cele din prezent. Însã Buddy merge prea departe si Dave trebuie sã decidã dacã se va retrage în carapacea lui sau dacã va înfrunta situatiile de unul singur. Oare, tratamentul încurcat si contradictoriu la care-l supune Buddy este conform cu ceea ce i-ar prescrie un doctor normal ?  Regia filmului online gratis subtitrat: Peter Segal In rolurile principale ale filmului online gratis subtitrat in limba romana Anger Management ii regasim pe: Jack Nicholson, Adam Sandler Durata filmului Anger Management online gratis: 101 minute

American Psycho (2000) – filme online gratis subtitrate


American Psycho e o puternică satiră socială, care reflectă viaţa urbană rapace de la sfârşitul anilor ’80 prin ochii unui criminal în serie, silind audienţa să pătrundă în mintea lui tulbure şi să-i înţeleagă motivaţia acţiunilor. Specimen superb, care pare să aibă toate calităţile unui tânăr “stăpân al universului”, Patrick Bateman (Christian Bale) apare ca un personaj perfect, cel puţin la fel de “perfect” ca şi cei din jurul său. Cu cât se străduieşte să semene altora, cu atât se pierde în mulţime. În cele din urmă, el devine exemplarul perfect al unei societăţi amorale…  Filmul este inspirat de romanul omonim al lui Bret Easton Ellis, poate cel mai controversat roman al anilor ’80 în Statele Unite. Acţiunile lui Bateman, personajul principal, au îngrozit cititorii şi au stârnit criticii care au protestat împotriva tonului întunecat şi a violenţei nu doar gratuită (sic), dar şi extrem de vizuală. Dar romanul a avut şi apărătorii săi, unul dintre aceştia fiind Christopher Lehmann-Haupt de la “The New York Times”: “Nu mai trăim în vremurile în care o carte era o problemă de viaţă şi de moarte. Astăzi, cele mai multe romane au rolul de a ne umple orele plictisitoare. Şi, în fond, dincolo de Bateman, ar trebui să ne îngrozească alt adevăr. Trăim ca şi el într-o lume amorală, în care hainele sunt mai valoroase decât pielea pe care sunt puse, obiectele sunt mai preţioase decât oasele trupului, iar sufletul a devenit un organ oarecare ce poate fi hăcuit cu toporişca.”  Această caracteristică a contemporaneităţii a fost vădit căutată şi de scenarista şi regizoarea Mary Harron (aflată la al doilea film, după I shot Andy Warhol), care-şi descrie filmul ca pe “o fabulă mai degrabă, decât o dramă realistă. American Psycho nu e un film cu mesaje adânci, dar sper că va deschide ochii asupra unor lucruri din societatea noastră pe care ne-am obişnuit să nu le mai vedem.” 

American Beauty (1999) – online gratis subtitrat



O tragi-comedie neagra dementiala, o Lolita in varianta ultramoderna, care a devenit peste noapte film cult. O isterie in masa, o revolutie in cinema si … o superba criza de identitate. American Beauty este povestea lui Lester Burnham (Kevin Spacey), un barbat intre doua varste, care-si dezvolta o pasiune periculoasa si nesanatoasa pentru o apetisanta adolescenta, cea mai buna prietena a fiicei sale. Rapitoarea faptura ii inflacareaza simturile, iar Lester, tata si sot odinioara normal, se face frate cu dracul pentru a-i trezi Angelei (Mena Suvari) sentimente similare. Desi macinat de contradictii sufletesti si trupesti, Lester incearca sa intarzie inevitabilul. Dar mariajul cu sotia sa, Caroline (Annete Bening), scartaie serios, iar relatia cu fiica sa Jane (Thora Birch), devastata de complexele varstei, nu este deloc roz. Frumusetea poate aparea acolo unde nu te astepti deloc. Acesta poate fi unul dintre mesajele acestui film care prezinta cu gratie naturalista ultimul an din viata lui Lester Burnham. Ca fapt divers, dar deloc intamplator, acest nume este o anagrama pentru enuntul Humbert learns, unde Humbert este prenumele celebrului profesor din Lolita lui Nabukov.

A Walk in the Clouds (1995) - Atât de aproape de cer online subtitrat




Întors din al doilea razboi mondial, un tanar soldat (Keanu Reeves) descopera ca mai are prea putine în comun cu tot ce a lasat în urma sa. Deziluzionat, porneste spre nord, calatorind si lucrand pe post de comis-voiajor.

A Separation 2011 - Nader şi Simin o despărţire online subtitrat

Prima parte

Partea a-II-a


Descriere Film A Separation 2011. (Traducere Eng - RO)  Nader şi SIMIN au fost căsătoriţi timp de paisprezece ani şi locuiesc cu Termeh fiica lor de unsprezece ani din Teheran.Familia apartine superior urban din clasa de mijloc şi cei doi sunt pe cale de separare. SIMIN vrea să părăsească ţara împreună cu soţul şi fiica ei, ca ea nu vrea Termeh să crească, în condiţiile predominante. Dorinta ei nu este împărtăşită de Nader. El are preocupări pentru tatăl său, care locuieşte cu familia şi suferă de boala Alzheimer. Atunci când Nader ferm decide să rămână în Iran, SIMIN fişierele pentru un divorţ.

A Beautiful Mind (2001) / O minte sclipitoare – filme online subtitrate



Este drama intensa a unui geniu adevarat, un matematician in viata, pe numele sau John Forbes Nash, Jr. Chipesul si excentricul Nash face o descoperire in tinerete si este pe punctul afirmarii internationale. Dar ascensiunea sa rapida in stratosfera intelectualitatii isi schimba dramatic cursul cand geniul sau nativ este sufocat de schizofrenie. Infruntand niste incercari care pe altii i-ar fi pus la pamant, Nash revine la viata si in activitate datorita si cu ajutorul sotiei sale Alicia. Dupa decade de lupta cu boala el iese triumfator si primeste premiul Nobel in 1994. O legenda vie, Nash continua sa-si desfasoare munca si astazi.
6 NOMINALIZARI LA GLOBUL DE AUR 2002 SI CASTIGATOR A 4:
Cel mai bun film,
Cel mai bun actor – Russell Crowe,
Cel mai bun rol secundar feminin : Jennifer Connelly,
Cel mai bun scenariu – Akiva Goldsman. 
4 premii şi 4 nominalizări Oscar, 4 premii şi 2 nominalizări Globul de Aur

88 Minutes (2006) -88 de minute online subtitrat cu Al Pacino



Filmul este un thriller despre un profesor universitar (Al Pacino) care lucreaza part time ca psihiatru judiciar pentru FBI, si primeste o amenintare cu moartea in care i se spune ca mai are doar 88 de minute din viata. Incercand sa elimine posibilii suspecti, el incearca disperat sa comunice cu o studenta dificila, cu o fosta iubita si cu un criminal in serie condamnat la moarte.

50 First Dates (2004) –Mereu la prima întâlnire online subtitrat



50 First Dates este o comedie romanticã de neuitat cu Adam Sandler în rolul Henry si Drew Barrymore în rolul Lucy, o profesoarã de arte la liceu cu o boalã neurologicã unicã care face ca memoria sã i se steargã peste noapte – si asta în fiecare noapte. Henry Roth (Sandler),veterinar specializat in animale marine polare, si-a planificat viitorul. Atunci când nu se ocupã de mamiferele marine la Sea Life Park în Hawaii, frânge inimile turistelor americane care sunt în cãutarea unei iubiri de vacantã. Pentru Henry iese din discutie o relatie pe termen lung. Astfel, si-ar abandona visul de 10 ani de a naviga în Alaska pentru a studia viata subacvaticã a morselor. Henry este foarte aproape de a-si vedea visul realizat dar goeleta sa, Sea Serpent, are un accident pe parcursul unor manevre, si el ajunge la Hukilau Café, unde ochii obisnuitilor casei îl urmãresc cu neîncredere când privirea îi este atrasã de una dintre cliente, tânãra si frumoasa Lucy Whitmore (Barrymore).

The Count of Monte Cristo (2002)- Contele de Monte Cristo ONLINE (SUBTITRAT)


The Count of Monte-Cristo 2002 : “Contele de Monte Cristo” al lui Alexandre Dumas este povestea clasicã a unui bãrbat care face pe nedrept închisoare. Filmul prezintã strãlucita strategie de rãzbunare a acestuia împotriva celor care l-au trãdat. Chipesul marinar Edmond Dantes, interpretat de Jim Caviezel, este un tânãr onest a cãrui viatã linistitã si planuri de a se cãsãtori cu frumoasa Mercedes, interpretatã de Dagmara Dominczyk, sunt nãruite de prietenul lui cel mai bun, Fernand, interpretat de Guy Pearce, care îl însealã pentru cã o vrea pe Mercedes doar pentru el. Închis pe nedrept în închisoarea din insula Chateau D’If, Edmond este prizonierul unui cosmar care dureazã timp de treisprezece de ani. Mãcinat de cursul nedorit pe care-l luase viata lui, el abandoneazã tot ceea ce crezuse despre bine si rãu de-a lungul timpului si dã frâu liber gândurilor istovitoare ale rãzbunãrii împotriva celor care l-au trãdat. Cu ajutorul unui detinut nevinovat ca si el (Richard Harris), Dantes pune la cale si reuseste evadarea din închisoare, dupã care se transformã în misteriosul si bogatul Conte de Monte Cristo. Cu o cruzime vicleanã el se strecoarã în mod inteligent în rândurile nobilimii franceze si-i distruge în mod sistematic pe oamenii care l-au manipulat si înrobit.